<< terug naar het In Memoriam overzicht

In Memorial Anthal *Elite 1984 – 2011

R.I.P. Lieve Anthal

Hoe moeilijk het ook is om te praten over het grote verlies van onze dierbare vriend, toch wil ik mijn hart luchten. Anthal was geliefd bij vele, en het troost ons dat we 24 jaar van hem mochten genieten, hij heeft ons altijd alles gegeven. En is nooit een enkele dag ziek geweest. Vannacht moesten we compleet onverwachts afscheid nemen, Onze kanjer Anthal overleed op 27 jarige leeftijd aan koliek.
 
De tranen zullen niet ophouden te stromen, het is alsof elke traan het gat in mijn hart probeert te vullen. Het is zo stil hier op stal en jou box leeg. Het licht van jou aanwezigheid is niet meer. Juist nu heb ik je lieve hoofd rustend op mijn schouder, met je neus zachtjes snuffelend in mijn nek nodig. De pijn is zo enorm. Waar ben je mijn vriend?
 
Ik hoop te ontwaken uit deze afschuwelijke nachtmerrie, lieve Anthal sta net als iedere ochtend in je box, en verwelkom ons met een hinnik. Doe je hoofd uit de deur en laat me weten dat alles prima is. Laat ons je leiden naar de paddock, laat ons de slagen in je manen borstelen. Helaas weet ik dat dit alles wat ooit zo vanzelfsprekend was nu enkel een herinnering is. Herinneringen aan ons maatje, onze droom, onze allergrootste trots en lieve vriend Anthal, mijn once in a life time paard.
 
Ik wil geen afscheid, en zeg enkel “welterusten kanjer”.
Rust zacht Anthal, wat moeten wij nu zonder jou, mijn allessie je was er altijd!
Onmogelijk is het om een leven voor te stellen zonder jou , in ons hart zal je er ALTIJD zijn.