AVS KNHS Startpas

Rijdt u op een geregistreerd Arabisch Volbloedpaard en bent u lid of donateur van het AVS ? Dan hoeft u geen lid te worden van een aparte rijvereniging wanneer u wilt rijden op KNHS wedstrijden. Ruiters van buitenlandse Arabische Volbloedpaarden zijn ook welkom om lid te worden van de AVS rijvereniging, maar moeten dan wel een bewijs van registratie van het betreffende stamboek kunnen overleggen.  

Wilt u graag starten op een geregistreerde Volbloed Arabier van een kennis?  Als u donateur wordt van het AVS kunt u niet alleen een startkaart aanvragen via het AVS, u kunt ook deelnemen aan vele gezellige en leerzame sportevenementen en clinics die jaarlijks worden georganiseerd door onze commissie gebruik. 

Leden en donateurs van het AVS zijn automatisch lid van de “rijvereniging AVS” en kunnen via mijn KNHS een startpas aanvragen. 
ALLEEN als dit uw eerste startpas wordt via het AVS moet u eerst het KNHS Mutatieformulier Persoonsgegevens downloaden, uitprinten en invullen. Klik HIER om deze te downloaden.


Zo kunt u starten op alle KNHS wedstrijden in Nederland in uw eigen klasse, bij de pony’s tot de leeftijd van 18 jaar of bij de paarden als u ouder bent of uw Arabier is 1.57 m of groter. Voor aanvraag van de startpas dient u zelf dus in te loggen op mijn KNHS. Klik HIER voor de actuele KNHS tarievenlijst


LET OP: VUL ALLE GEGEVENS VAN UZELF IN. ALLE GEGEVENS DIE BETREKKING HEBBEN OP DE RIJVERENIGING WORDEN DOOR DE COMMISSIE GEBRUIK VOOR U INGEVULD.

Stuur de ingevulde papieren naar:

AVS · Galvaniweg 8 · 8071SC Nunspeet


DE COMMISSIE ZAL U AANMELDEN BIJ DE KNHS, NA VERIFICATIE VAN UW DONATEURSCHAP OF LIDMAATSCHAP BIJ HET AVS.

Rechtstreeks het mutatieformulier persoonsgegevens naar de KNHS sturen heeft geen zin, daar er door de vereniging nog een aantal gegevens moeten worden ingevuld. Onvolledige formulieren worden niet in behandeling genomen !

De KNHS zal rechtsreeks naar de ruiter een rekening sturen voor de kosten van de startpas. Het AVS zal de kosten van een KNHS lidmaatschap en evt. het abonnement op Paard & Sport doorbelasten aan de ruiter inclusief een opslag voor administratiekosten.

De kosten van een KNHS lidmaatschap en het bijbehorende maandblad worden dus, door het AVS aan u doorbelast. In geval van achterstallige betaling kan een startkaart, ten alle tijde en zonder waarschuwing vooraf, worden ingetrokken.

Klik HIER voor informatie over hoe u kunt ongeklasseerd kunt starten op een hengst.